trajecten

Hoe is de relatie met jezelf? 

Heb je een thema waar je concreet aan wil werken? Of zit je niet goed in je vel maar weet je niet waar je moet beginnen? In beide gevallen is het coaching traject een mooie plek om te beginnen. Na afloop heb je tools in handen die je helpen onder alle omstandigheden dichtbij jezelf te blijven. Zodat je zorgeloos jezelf kan zijn, zonder de goedkeuring van anderen nodig te hebben.

Zelfhelend

Zoals de natuur zichzelf kan herstellen mits de condities geschikt zijn, zo kan jij jezelf herstellen mits de condities geschikt zijn. Tijdens een traject bij NATUURLIQ leer je welke condities je hebt gecreëerd, waardoor je te ver af bent komt te staan van wie je in werkelijkheid bent. Hierdoor wordt je bewust van je gecreëerde condities en ben je in staat om te kiezen voor condities die wel voor je werken en veel meer passen bij jouw natuur. Op die manier creëer je een klimaat waarin jij volledig tot bloei kan komen.

ademcoach

%

KOM WEER IN JE KRACHT

Condities

Voorbeelden van condities die we zelf creeëren. En die uiteindelijk niet voor ons werken.

  • We hebben een verkeerd beeld van onszelf en leven naar de verwachtingen van de buitenwereld.
  • We leven (onbewust) in angst, ook wel overleven genoemd. De angst om te falen is groter dan de wil om te excelleren.
  • We houden vast aan het verleden. We voelen ons schuldig of schamen ons en blijven daarin hangen. We houden onszelf daardoor klein.

Als je uit verbinding bent ervaar je veel spanning en ben je eigenlijk aan het overleven. Als je in verbinding bent ervaar je ontspanning en leef je vanuit jezelf.

Wat je kan verwachten tijdens een traject?

ONTDEKKING – Het creëren van bewustzijn. Dit is key in het hele proces. Als je je ergens niet van bewust bent, kun je het ook niet herkennen. In ons dagelijks handelen zijn we ons slechts voor 5% bewust van wat er allemaal in, met en om ons heen gebeurt! We zijn ons dus voor maar een heel klein deel bewust van wat we allemaal denken, voelen, weten, ervaren, doen en zeggen. Het grootste deel (95%) is er wel, maar gaat langs je heen. Als coach leer ik je hoe je meer aanwezig kunt zijn in je dagelijkse handelen

TRANSFORMATIE – Bevrijden van onze blokkades. We dragen onbewust onverwerkt verleden met ons mee dat werkt als ‘trigger’ en voor verschillende ‘defensiepatronen’ heeft gezorgd. Door je hier bewust van te worden, ga je dit herkennen en kan je er iets aan veranderen. Hoe je dit doet ga ik je uitleggen en gaan we concreet toepassen. Ik gebruik hier verschillende technieken voor zoals de verbonden ademhaling  en emotional freedom techniques (EFT). Stap voor stap neem ik je mee.

TOEKOMST – creëer je eigen werkelijkheid. Na ontdekking en transformatie  ga je merken dat er ruimte ontstaat. Dat het helder voor je wordt. Je gaat weer voelen en inzien dat er een zee aan mogelijkheden voor je ligt. Door middel van de wet van aantrekkingskracht leer je hoe je die mogelijkheden tot werkelijkheid kan maken. En mocht er tijdens dat proces een belemmerende factor te voorschijn komen gaan we automatisch weer naar ontdekking. Op deze manier pel je letterlijk laag voor laag af, totdat je bij jouw natuurlijk ik terechtkomt. Jouw ware natuur!

It’s a wonderfull journey

Wat we willen komt voort uit ons bewuste denken, wat we doen uit onze onbewuste programmeringen. Als dit niet met elkaar matcht dan ontstaat er frictie. Tijdens de trajecten bij NATUURLIQ wordt je bewust van je onbewuste patronen. Want je kan pas iets loslaten als je weet wat je vasthoudt.

5 individuele sessies

Doorbreek je patronen, je belemmerde overtuigingen en vastzittende emoties…

Thuisopdrachten

Als je consequent herhaalt en oefent onstaan nieuwe gewoonten…. 

Tools

Je krijgt concrete ’tools’ die je helpen dichtbij jezelf te blijven…

Wat levert het je op?

Rust en ruimte, ontspanning en contact met jezelf..

KLAAR OM JE VRIJHEID TERUG TE CLAIMEN?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bespreken we of een traject van NATUURLIQ bij jou past. 

Ervaringen

Wat een mooie reis heb ik met Arthur mogen maken. Arthur hield me spiegels voor en nam niet zo maar genoegen met mijn antwoorden, omdat hij aanvoelde dat ik weg wilde duiken. Heel goed, want dat had ik nodig om een doorbraak bij mezelf te krijgen. Arthur stemt zich goed op je af en op wat er op dat moment speelt en nodig is. Hij weet daarbij ook nog eens de natuur op een prachtige manier te betrekken.

Carola

De “Nature Quest” gaf me de inzichten hoe we onze zintuigen kunnen gebruiken om te verbinden met natuur en daardoor met elkaar en onszelf.

Florian

Wat een relaxte manier om jezelf en elkaar beter te leren kennen. Dit kan ik elk bedrijf, maar ook elke vriendengroep enorm aanbevelen.

Mark

We zijn begonnen in de tijd dat Corona net losbarstte. Een rare tijd, maar zeker een goed moment om wat meer zelfreflectie op te doen. Ik heb enorm veel geleerd over mezelf en terugkerend patronen in m’n leven. Ik heb geleerd bewustere keuzes te maken en ook te achterhalen waarom ik bepaalde keuzes maak en wat ze zeggen over me. Aan de hand van de EFT methode heeft Arthur ook gekeken waar bepaalde ‘trauma’s’ zitten en hoe die aangepakt kunnen worden. En wat me nog het meest heeft geholpen zijn de intense ademhalingssessies. Wat een bijzondere ervaring is het om die sessies met Arthur te doen. Echt heel erg mooi. Al met al is het een enorme mooie reis geweest die we samen hebben afgelegd. Het heeft me echt bepaalde inzichten gegeven in alles. Werk, relatie en ook sociale verhoudingen. Ik wens iedereen een Arthur in z’n leven op een bepaald moment. Met zijn enorm open mind en goed luisterend oor is hij een prettig persoon om als coach aan je zij te hebben staan!!

Nienke

In een sessie buiten in de natuur ben ik samen met Arthur met het thema vrouwelijkheid aan de slag gegaan. Ik had moeite om mijn vrouwelijkheid te omarmen. Bijzonder om op dit thema te werken met een man. Dat maakte al direct een hoop in me los. Door de oprechte interesse en vertrouwen die ik voelde bij Arthur, kon ik me openstellen voor wat er ging komen. En heb ik een mooie doorbraak kunnen realiseren. Na de sessie voelde ik me direct al veel vrijer en heel sereen. Nu weken later is dat gevoel alleen maar sterker geworden. Ik voel me vrouwelijker en comfortabeler in mijn eigen lijf los van met wie ik samen ben. Heel bijzonder dat ik dit heb mogen ervaren. Dank je wel, Arthur!

Mieke

Mooie ervaring en heerlijk om even de digitale wereld te verlaten en de natuur in te gaan.

Max