tarieven

Coaching is een investering die blijft geven

Tarieven

Persoonlijke zelfoptimalisatie

Elk coachingstraject is persoonlijk en gebaseerd op jouw thema. Op basis van een kennismakingsgesprek bepalen we welk traject voor jou het meest geschikt is. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Alle tarieven zijn particulier inclusief btw en zakelijk exclusief btw. Als je het coachingstraject zakelijk aangaat kan je het ook als kosten opvoeren. Voor bedrijven hanteer ik een tarief op maat op basis van de wensen. Vraag voor meer informatie via hallo@natuurliq.nl.

aanbod

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en brengen we jouw vragen in kaart. Waar zit je mee? Waar wil je van af? Of wat wil je juist bereiken? Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik je een intake formulier met vragen.

Tijdelijk Gratis

LEES MEER

Na afloop van dit gesprek heb jij een duidelijk beeld van mijn manier van werken en of er een klik is tussen ons. Ik stuur je vervolgens een voorstel voor een vervolg traject. Aan de hand van dit voorstel bepaal jij of je dit traject aangaat. 

Wat Max zei na afloop van onze kennismaking: 

heerlijk om even de digitale wereld te verlaten en de natuur in te gaan.”

Het gesprek vindt buiten plaatst in de natuur in de Kennemerduinen. Als je deze afspraak boekt, dan ontvang je automatisch alle relevante informatie.

Dit gesprek is tijdelijk gratis en kost normaal 50,- euro. Mijn kado aan jou!

1:1 Coaching

We gaan direct concreet aan de slag met jouw vraag of dategene waar je mee worstelt. Samen wandelend in de natuur zet ik verschilldende coachtechnieken in en kom je tot antwoorden die jij zoekt en die je gelijk richting geven. 

150,- euro

LEES MEER

Wil je een gevoel van innerlijke rust ervaren? Wil je jezelf kunnen zijn in iedere situatie? Wil je meer tijd voor jezelf? Wil je meer plezier in het leven?

Kortom:

Wil je niets liever dan je weer vrij voelen, maar weet je niet meer hoe? 

Dit zei Mieke na afloop van een 1:1 sessie:

“Na de sessie voelde ik me gelijk vrijer en heel sereen” 

De 1:1 coaching sessie vindt plaats in de natuur in de Kennemerduinen en duurt maximaal 90 minuten. Voor je éérste sessie vindt altijd een kennismakingsgesprek plaats. Zie hierboven beschreven onder kennismakingsgesprek.

Kleed je altijd naar omstandigheden van het weer en trek comfortabele wandelschoenen aan. Neem een schrijfblokje, pen en flesje water mee.

Al wandelend bespreken we wat er op dat moment bij je speelt.  Zo zetten we jouw bewustwordingsproces in gang waarbij je erachter komt wie je bent, wat er bij je past en welke keuzes je allemaal kunt maken in je leven. Zodat ook jij een zorgelozer en vrij leven gaat leiden. De technieken die ik gebruik zijn:

  • Verbonden Ademhaling
  • Emotional Freedom Techniques (EFT)
  • Regressie (Innerlijk Kind werk)
  • Reiki
  • Altazar Rossiter Methode

Maak je eerste stap richting je vrijheid.

 

TAPPING, BREATHING AND RELEASING

Gedurende dit traject bevrijd je jezelf van je overtuigingen, angsten, blokkades en andere beperkende factoren zodat je een zorgeloos en vrij leven kan leiden.

750,- euro

LEES MEER

Na afloop van dit traject heb jij de tools in handen die jou helpen om onder alle omstandigheden dichtbij jezelf te blijven. Zodat je weer zorgeloos jezelf kan zijn, zonder de goedkeuring van anderen. 

Wat Carola zei over het 8 weekse coaching traject:

Wat een mooie reis heb ik met Arthur mogen maken. Arthur hield me spiegels voor en nam niet zo maar genoegen met mijn antwoorden, omdat hij aanvoelde dat ik weg wilde duiken. Heel goed, want dat had ik nodig om een doorbraak bij mezelf te krijgen.  Arthur stemt zich goed op je af en op wat er op dat moment speelt en nodig is. Hij weet daarbij ook nog eens de natuur op een prachtige manier te betrekken.

Het traject duurt 8 weken en bestaat uit:

Een kennismakingsgesprek van maximaal 60 minuten. Je ontvangt voor het gesprek een intake formulier. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en leg ik je uit wat het programma inhoudt. Na dit gesprek maak je de keuze of je voor dit traject wil gaan. 

  • 5 individuele 1 op 1 sessie in de natuur van max. 120 minuten. Tussen elke sessie zit 2 weken, zodat je datgene wat je tijdens de sessie hebt ontdekt kan integreren in je leven.
  • Een handig werkboek met praktische opdrachten. 
  • Na elke sessie ontvang je specifieke oefeningen die je thuis kan doen. 
  • Je ontvangt videolinks en content die je gaan helpen het geleerde te integreren in je dagelijkse leven.

Om ergens een gewoonte van te maken heb je tijd en herhaling nodig. Gemiddeld is dat 22 dagen. Tijdens dit traject heb je voldoende tijd om de nieuwe gewoontes te integreren in je nieuwe levenstijl, wat zorgt voor continuïteit. Daarnaast help ik je, als stok achter de deur.

Hoe ziet het programma eruit? 

Ik werk volgens het 3 stappen model gebaseerd op de Bridgeman Zelfrealisatie Methode. Dit bestaat uit:

Stap 1:

ONTDEKKEING; Het creëren van bewustzijn. Dit is key in het hele proces. Als je je ergens niet van bewust bent, dan kan je het ook niet herkennen. In ons dagelijks handelen, zijn we ons slecht 5% bewust van wat er allemaal in, om en met ons gebeurd! We zijn ons dus maar een heel klein deel bewust van alles wat we denken, voelen, weten, ervaren, doen en zeggen. Het grootste deel (95%) is er wel, maar gaat langs je heen. Als coach begeleid ik je in het bewust worden van je onbewuste blokkades. 

Stap 2:

TRANSFORMATIE: Bevrijden van onze blokkades. We dragen onbewust onverwerkt verleden met ons mee als “triggers” en “defensiepatronen”. Door hier bewust van te worden, ga je dit herkennen en kan je er iets aan veranderen. Hoe je dit doet ga ik je uitleggen en concreet toepassen. Ik gebruik hier bijvoorbeeld verschilende technieken voor zoals de verbonden ademhaling en emotional freedom techniques (EFT). 

Stap 3:

TOEKOMST: creeër je eigen werkelijkheid. Na stap 1 en 2 ga je merken dat er ruimte ontstaat. Dat het helder voor je wordt. Dat je weer voelt, waardoor je inziet dat er een zee aan mogelijkheden voor je liggen. Door middel van de wet van aantrekkingskracht, leer je hoe je de die mogelijkheden tot werkelijkheid kan creëren. En mocht er tijdens dat proces een belemmerde factor te voorschijn komen, dan gaan we automatisch weer naar stap 1. Op deze manier pel je letterlijk laag voor laag af, totdat je bij jouw natuurlijk ik, terecht komt. Jouw ware natuur! 

Onderwerpen die tijdens de sessies aan bod komen:

Sessie 1: bewustwording van het ontstaan van mijn identiteit, hoe werkt mijn brein en de beperkingen daarvan, mentaal tuinieren, 13 stappen nieuwe levensstijl, wat zijn mijn behoeften.

Sessie 2: emoties en relaties, EFT, hoe ga je om met irritaties, je ik ontmaskerd, wat je geloofd is waar, filters creëren je realiteit. 

Sessie 3: de verbonden ademhaling; adem is leven en jouw huidige ademhaling zegt hoe je leeft. 

Sessie 4: reis naar je vrijheid, dromen en doelen, jouw ideale leven. De wet van de aantrekkingskracht. 

Sessie 5: intergratie van een zorgeloos en vrij leven, affirmaties en visualisaties. Droomboek.

Als bonus krijg je toegang tot alle events die ik in de periode aanbiedt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan (online) ademcirkels of koud water dips in de zee. Deze events zal ik gedurende het programma onder je aandacht brengen.

Ieder mens is van nature zichzelf. Met eigen talenten en valkuilen. Verschillende gebeurtenissen en omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je te ver van jezelf af komt te staan. Met stress en fysieke klachten tot gevolg. Het is dan goed de aandacht op jezelf te richten en te onderzoeken wat jouw valkuilen zijn. Zodat je vrij bent om je talenten te ontwikkelen.

Start vandaag met je reis en boek je vrijblijvende kennismakingsgesprek. 

 

 

 

 

 

NATURE BREAK

Gedurende 48 uur verblijf je in SATORI Lodge omringd door de duinen, het strand en de zee kom je dichterbij jezelf. De nature breaks zijn te boeken op aanvraag en gebaseerd op een verblijf van 48 uur van dinsdag tot donderdag. 

349,- euro

LEES MEER

Je hoeft geen duizende kilometers te reizen om tot rust te komen. Bij NATUURLIQ geloven we dat meerdere korte nature breaks je helpen om fysiek en mentaal gezond te blijven. Escape City Life en kom genieten van de Nederlandse natuur. Je verblijft in een volledig ingerichte lodge, in een tweepersoonsbed, met keuken, badkamer en woonkamer. Bij je check in check je uit dagelijkse ritme en check je in bij jezelf. Je levert je mobiele telefoon in, in ruil voor pen en papier. Tijd voor zelfreflectie en journaling. Op dag 2 staat een 1:1 verbonden ademsessie op het programma, door adem – en transformatie coach Arthur. Daarnaast is er genoeg tijd om te wandelen in de mooie Waterleidingduinen en het strand. Een dip in de Zee of het Wed. In de lodge staan boeken voor je klaar die je kan lezen, ter inspiratie.