Re-Wild Yourself

okt 1, 2021

“Sometimes you have to disconnect to reconnect”

 

Re-Wild Yourself

Heb jij soms het gevoel dat je opgesloten zit in je eigen gedachten? Voel je je vaak rusteloos? Wil je beter omgaan met stress, meer uit het leven halen, genieten van het moment en niets liever dan je vrij voelen, maar weet je niet meer hoe?

Een mooi moment om jezelf weer te hervinden. Om je ware natuur te ontdekken. Van 4 tot en met 7 november trekken we de Nederlandse Natuur in, jouw persoonlijke reis naar binnen. In samenwerking met Michiel van Ogtrop en Gijs Groeneveld hebben we een programma samengesteld wat je gaat helpen je ware natuur te vinden. Gewoon door in de natuur te zijn, ondersteund door levensveranderende ervaringen (ademwerk, fysieke uitdagingen, vision quest, zweethut en meer) in de werkelijk unieke omgeving van ons eigen natuurgebied de Veluwe.

Voor meer informatie over het programma: Re-Wild Yourself 4-7 Nov. Wil je je aanmelden voor deze unieke ervaring stuur mij een directe mail.

Interessant voor jou om te lezen…..

Had ik maar

Had ik maar

Had ik maar!  Had ik maar dit gezegd of had ik maar dat gedaan. Herken je dat, dat  je achteraf analyseert hoe het ook had kunnen lopen?...

In de doe-modus

In de doe-modus

Sinds 18 maanden hebben wij een hele lieve hond, Loe heet ze. Wij werken veel vanuit huis en dan ligt Loe lekker in haar mand te slapen....

Share This