jouw reis naar je ware ik

Transformatief coachen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. 

intake vragen

jouw reis naar je ware ik

Transformatief coachen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. 

intake vragen

jouw reis naar je ware ik

Transformatief coachen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. 

intake vragen

transformatief coachen

Zit je teveel in je hoofd, ben je snel geïrriteerd, weet je niet wat je wil, heb je weinig energie, slaap je slecht, maak je je zorgen, twijfel je aan je relatie, voel je onrust, lukt het je niet te doen wat je wil, heeft de buitenwereld invloed op je, spelen er zaken van vroeger, heb je fysieke klachten, ben je uit balans? 

Ben je op zoek naar antwoorden? Ik kan je begeleiden, inzichten te verkrijgen die je helpen om diepgewortelde overtuigingen, angsten, negatieve gedachten, vast zittende emotie te doorgronden en op te lossen. Dit doe ik door op een holistische manier met je te werken vanuit alle lagen, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. 

Wil je meer weten, vraag een intake aan! 

48 uur Solo

EFT

Adem

NatuurLUK

Elke reis is persoonlijk en gebaseerd op jouw thema(‘s). Ik werk met een aantal technieken die helpen om de thema’s in kaart te brengen. Daarbij speelt de natuur een belangrijke rol in het proces. Door te ervaren wat de natuur met je doet, ervaar je ook wat je natuur je te zeggen heeft. Ontdek je Boedha Natuur.

48 uur solo

Alleen zijn, zonder afleiding, geen telefoon. Alleen jij in de natuur. Een hutje van glas met een bed. Laat maar komen wat aandacht nodig heeft en geef  je over aan het ritme van de natuur. Je zal verbaast zijn welke inzichten je verkrijgt. 

“Als je druk bent, word je in beslag genomen en ben je minder bewust van jezelf. Als je niet druk bezig bent is er tijd en ruimte om naar jezelf te kijken, om een weg te zoeken uit je mentale gevangenis” 

– Miriam Lancewood – 

eft

Emotional Freedom Techniques. EFT is een combinatie van Oosterse Acupuntuur en Westerse focustechniek. Het maakt je rustig en geeft je inzichten over jezelf en bevrijd je van negatieve emoties en gedachten (emotionele verstoringen). Het is zeer effectief, je kan het zelf leren en het is voor veel “klachten” te gebruiken. 

ademcoaching

Tijdens een ademsessie focussen we op jouw verbindende ademhaling. Hierdoor kunnen er op mentaal, fysiek, emotioneel en zelfs spiritueel laag blokkades loskomen. Je ervaart wat het is om te voelen en om naar de signalen van je lichaam te luisteren. 

natuurluk

Dit is een programma is van ongeveer 20 uur waar we samen een reis maken in de natuur. Tijdens deze reis ontdek je wie je werkelijk bent en wat je passie(s) is/zijn. Na afloop weet je wat je te doen staat voor een natuurlijk gelukkig leven.

Disconnect to reconnect! 

“We work very hard to save time, and yet we have very little time to enjoy the life for which we are saving time!” 

– John P. Milton – 

Testimonials

“Pure ontspanning”

“Een heerlijke plek en prachtige locatie om even helemaal tot rust te komen en je lost te maken van de dagelijkse hectiek.”

Tim

“Mooie ervaring”

“Mooie ervaring en heerlijk om even de digitale wereld te verlaten en de natuur in te gaan”

Max

“Disconnect to Reconnect”

“Wat een relaxte manier om jezelf en elkaar beter te leren kennen. Dit kan ik elk bedrijf, maar ook elke vriendengroep enorm aanbevelen ”

Mark

“Nature Quest”

“De “Nature Quest” gaf me de inzichten hoe we onze zintuigen kunnen gebruiken om te verbinden met natuur en daardoor met elkaar en onszelf.”

Florian

Nieuwsgierig? Stuur mij een bericht.

2 + 12 =

hallo@natuurliq.nl

+31 6 53 28 04 90

algemene voorwaarden

privacy -en cookyverklaring

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.