NATURE BREAK

Gun jezelf een break van werk, de drukte, je routines en kom tot rust in de natuur. Geniet van de Nederlandse natuur, het strand en de duinen in Satori Lodge.  

THE JOY OF MISSING OUT – JOMO

WAT IS EEN NATURE BREAK?

48 uur SOLO

Gedurende de komende 48 uur ben je helemaal op jezelf. Tijd voor het lezen van een goed boek, tijd voor schrijven in je dagboek, tijd voor het maken van mooie wandelingen in de natuur, tijd voor jezelf. Alleen jij, zonder afleiding van familie, vrienden of werk. Je levert je mobiele telefoon in en schakelt over op de vliegtuigmodus. 

VERBONDEN ADEM SESSIE

Op dag 2 krijg je een 1:1 verbonden ademsessie, volledig begeleid door Transformatie – en Ademcoach Arthur. De sessie vindt buiten plaats in de natuur. Tijdens de sessie verdiep je de verbinding met jezelf en ervaar je de kracht van je eigen ademhaling. 

SATORI LODGE

Je slaapt 2 nachten in een volledig ingerichte lodge in Zandvoort. Omringd door de natuur, de duinen en het strand. Een heerlijke uitvalbasis om helemaal tot rust te komen. Bij aankomst check je uit van de dagelijkse routine en check je in bij jezelf. Dit is de start van jouw break.

NATURE BOX

Een Nature Break gaat gepaard met gebalanceerde voeding. Tijdens je break krijg je de ingrediënten voor het samenstellen van je eigen maaltijden.

 

WAT BRENGT EEN NATURE BREAK JE?

BALANS

De huidige technologische ontwikkelingen gaan sneller dan onze evolutionaire ontwikkelingen. Het is niet zo gek dat we dit tempo niet kunnen bijhouden. Dus disonnect to reconnect….

NATUUR

Lekker niks doen en meedeinen op het ritme van de natuur. Geen afleiding van prikkels in en om het huis. Laat je verwonderen en laat je zintuigen prikkelen door de kracht van de natuur.

BEWUSTWORDING

Geen druk, geen volle agenda, geen angst om iets te missen. Slow down en geef jezelf de tijd om te landen. Laat je meenemen in de wereld van je eigen ademhaling en maak kennis met je onderbewustzijn.

STILTE

Stilte kan eng zijn en toch zo verrijkend. Het is de sleutel van de deur naar nieuwe gedachten. Jouw bron voor een rijker leven.

KOM DICHTER BIJ JEZELF

MET HULP VAN DE NATUUR

“Ik geloof dat meerdere nature breaks per jaar je helpen om jezelf fysiek, emotioneel en mentaal gezond te houden. Het brengt je balans, ontspanning, creativiteit en plezier in het leven.”

aanbod

NATURE BREAK

Gedurende 48 uur verblijf je in SATORI Lodge, omringd door de duinen, het strand en de zee kom je dichterbij jezelf. De nature breaks zijn te boeken op aanvraag en gebaseerd op een verblijf van 48 uur van dinsdag tot donderdag.

349,- euro

LEES MEER

Je hoeft geen duizende kilometers te reizen om tot rust te komen. Bij NATUURLIQ geloven we dat meerdere korte nature breaks je helpen om fysiek en mentaal gezond te blijven. Escape City Life en kom genieten van de Nederlandse natuur. Je verblijft in een volledig ingerichte lodge, in een tweepersoonsbed, met keuken, badkamer en woonkamer. Bij je check in check je uit dagelijkse ritme en check je in bij jezelf. Je levert je mobiele telefoon in, in ruil voor pen en papier. Tijd voor zelfreflectie en journaling. Op dag 2 staat een 1:1 verbonden ademsessie op het programma, door adem – en transformatie coach Arthur. Daarnaast is er genoeg tijd om te wandelen in de mooie Waterleidingduinen en het strand. Een dip in de Zee of het Wed. In de lodge staan boeken voor je klaar die je kan lezen, ter inspiratie.

De ijskast is gevuld met de ingredienten die je nodig hebt voor het klaarmaken van een gebalanceerde maaltijd. 

Geniet van jouw moment! 

 

 

 

 

In deze drukke tijd is het heerlijk en verhelderend om te kunnen ontsnappen uit de dagelijkse routine en te genieten van een verblijf in stilte in de natuur. Het enige wat je hoeft te doen is te ervaren wat het voor je doet.

Ervaringen

Ik heb een ademsessie bij Arthur gedaan. Hij legt goed uit hoe je moet ademen en wat er kan gebeuren. Hierdoor kon ik er volledig in gaan. Arthur weet een fijne veilige bedding en sfeer te creëren die uitnodigen volledig jezelf te zijn. Hierdoor kon ik laten zijn wat er was en toelaten wat bovenkwam. Arthur is niet bang voor stiltes en geeft je alle ruimte binnen die veilige bedding. Een hele fijne ervaring!

Ineke

Arthur immediately created a welcoming and safe environment to try transformational breathing- which for me really was transformational! I felt as though Arthur really has a special gift to conduct these breathing sessions and was an example of someone living his purpose.

Isabel

Bij Arthur voelde ik mij direct op mijn gemak en hij heeft mij erg goed begeleid bij de ademsessie. Zijn begeleiding is heel duidelijk en gaf mij meteen het vertrouwen om mezelf eraan over te geven. Arthur zei precies op het juiste moment de juiste woorden zodat de energie in mijn lichaam weer ging stromen. De blokkades werden doorbroken en dat bracht direct ontspanning en rust. Een hele bijzondere ervaring!

Daisy

De begeleiding van Arthur (die zelf het gejaagde corporate leven ontsnapt is) is zeer kundig en professioneel. Hij legt goed uit wat je kan verwachten en hoe de sessie zal verlopen, je merkt dat hij zijn roeping heeft gevonden en goed weet hoe je te begeleiden. Al met al een prettige ervaring die ik een ieder kan aanraden om wat stappen buiten je comfort zone te zetten om nieuwe deuren open te laten gaan voor jezelf.

Derck

Je hoeft geen duizenden kilometers te reizen om er helemaal uit te zijn en los te komen van de dagelijkse routine.

Nieuwsgierig? Stuur ons een bericht.

14 + 11 =

hallo@natuurliq.nl

+31 6 53 28 04 90