Selecteer een pagina

LANDGOED maarn

We hebben een schitterende locatie in Maarn op een prive landgoed midden in het bos van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Deze locatie is ideaal voor een gezin of voor kleine groepen (max. 8 personen).

NATURE BREAK

Het huis heeft een gezellige open keuken en zitkamer met haard. Op de beneden verdieping is een douche en wc. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 1 badkamer met wc. De slaapkamers zijn verdeeld in twee 2-persoonskamers en 1 kamer met 2 stapelbedden. Buiten is er erg veel ruimte om te genieten van een goed boek in de zon, daarnaast is er een  overdekking met zitplaatsen waar er ruimte is om een mooi vuur te maken. Naast het huis staat een bijgebouw waar een grote keuken inzit met een traditioneel Argentijnse binnenhaard. Dit gebouw bied extra ruimte voor 4 personen en is optioneel te boeken als dat wenselijk is. Het huis is geschikt voor 4 tot 8 personen.

 

 

 

Per nacht is de prijs 170 euro voor 4 personen. Voor vrijdag en zaterdag avond is de prijs 180 euro per nacht. Minimale boeking is 2 nachten en voor elke extra persoon vragen we 30 euro (35 euro op vrijdag en zaterdag) per persoon per nacht.

Schoonmaakkosten zijn 60 euro totaal en wij zorgen ervoor dat de bedden zijn opgemaakt en voor handdoeken. 

 

NATUURLIQ BOX

We begrijpen maar al te goed dat je geen zin hebt om te bedenken wat er gegeten gaat worden en dat je het ook nog moet halen. Laat je door ons verassen met de NATUURLIQ BOX. Hier zitten alle ingredienten in en recepten voor heerlijke maaltijden en voor ontbijt & lunch. Koken is ook een soort van meditatie en hoe fijn is het om dat samen te doen. De box kost 15,- euro per persoon per nacht en kan je bijboeken bij je NATURE BREAK. Als er bepaalde allergieen zijn waar we rekening mee dienen te houden, laat het ons dan weten in de opmerkingen.

De BOX wordt geleverd exclusief alcoholische dranken.

[abc-bookingform hide_other="1"]