EFT-therapie in regio Amsterdam en Haarlem

 

 

 

 

 

 

klop je vrij

laat de energie stromen

Bij EFT-therapie in de omgeving van Amsterdam en Haarlem gaan we samen aan de slag met de Emotional Freedom Techniek. Dit is een kloptechniek die de negatieve emotie van een bepaalde gebeurtenis neutraliseert. Het maakt je rustig, geeft je inzichten over jezelf en je kunt het leren zelf toepassen met behulp van NATUURLIQ.

 

Wat biedt EFT-therapie jou in de omgeving van Haarlem en Amsterdam?

EFT-therapie is een combinatie van Oosterse acupunctuur en Westerse focustechniek, welke we beide inzetten nabij Amsterdam en Haarlem. Tijdens een sessie kloppen we met de vingertoppen op bepaalde plekken op het lichaam (acupressuurpunten). Op deze plekken liggen de meridianen, die een belangrijk onderdeel zijn van je energiehuishouding. Daarbij gebruiken we woorden of korte zinnen om te focussen op een specifieke situatie tijdens de EFT-therapie in regio Amsterdam en Haarlem. Door deze combinatie ‘leren’ we ons systeem om de spanning gekoppeld aan de situatie, los te laten.

 

Wat levert EFT-therapie je op?

N

NEUTRALISEREN VAN NEGATIEVE VERSTORING

Emotie is E-motion, oftewel energie in beweging. Een negatieve emotie is heel natuurlijk, echter het vasthouden ervan niet. Met EFT-therapie vlak bij Amsterdam en Haarlem kun je letterlijk ervaren hoe het voelt om dit los te laten.

N

EFT EN HET BREIN

 

EFT-therapie heeft een positief effect op de amygdala (alarmsytseem in je brein), waardoor het de stressreactie vermindert. Je creëert direct ontspanning.

N

ZELFHULPMIDDEL

 

Je kunt EFT zelf leren en toepassen in je dagelijks leven. Tijdens de EFT-therapie in de buurt van Amsterdam en Haarlem leer je hoe je dit kunt doen.

“Your peace is more important than driving yourself crazy trying to understand why something happened the way it did” 

– Mandy Hale – 

N

EFFECTIEF EN SNEL

 

EFT heeft een blijvend resultaat en is zeer effectief. Je ontwortelt definitief de trigger en de emotionele respons.

N

TOEPASBAAR VOOR ONDER ANDERE

 

Fysieke klachten, negatieve herinneringen en emoties, belemmerende overtuigingen, verslavingen, fobiën, trauma, stress, burn-out, laag zelfbeeld.

N

GEEN BIJWERKINGEN

EFT kan geen kwaad en heeft geen directe bijwerkingen. Je kunt je na een sessie wel vermoeid voelen, door wat er tijdens de sessie gebeurt. Veel water drinken en luisteren naar je lichaam is daarbij belangrijk.

Tarieven

Persoonlijke zelfoptimalisatie

Voor particulier zijn de prijzen incl. BTW. Zakelijk zijn de prijzen excl. BTW. Voor bedrijven die geïntresseerd zijn, hanteer ik een ander tarief. Vraag hiervoor informatie bij mij op. 

Arthur Minderop

Transformatie  & Adem Coach

Vragen? Neem contact met me op. 

Meld je aan voor EFT-therapie

Heb je interesse in EFT-therapie in de omgeving van Amsterdam en Haarlem? Meld je dan aan voor je eerste sessie. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen en bellen naar +31 6 53 28 04 90 of te e-mailen naar hallo@natuurliq.nl. Als je behoefte hebt aan een gratis kennismakingsgesprek, dan plan je deze eenvoudig in via de online agenda.

Anderen bekeken ook:

Ademcoach | Ademsessie Amsterdam | EFT-behandeling Amsterdam