coaching

eft

 

Emotional Freedom Techniek, is een kloptechniek die de negatieve emotie van een bepaalde gebeurtenis neutraliseert. Het maakt je rustig, geeft je inzichten over jezelf en je kan het zelf leren toepassen. 

klop je vrij

laat de energie stromen

EFT is een combinatie van Oosterse acupunctuur en Westerse focustechniek. Tijdens een sessie kloppen we met de vingertoppen op bepaalde plekken op het lichaam (acupressuurpunten). Op deze plekken liggen de meridianen, die een belangrijk onderdeel zijn van je energiehuishouding. Daarbij gebruiken we woorden of korte zinnen om te focussen op een specifieke situatie. Door deze combinatie ‘leren’ we ons systeem om de spanning gekoppeld aan de situatie, los te laten.

 

Wat Levert Het Je Op?

N

NEUTRALISEREN VAN NEGATIEVE VERSTORING

Emotie is E-motion, oftewel energie in beweging. Een negatieve emotie is heel natuurlijk, echter het vasthouden ervan niet. Met EFT kan je letterlijk ervaren hoe het voelt om dit los te laten.

N

EFT EN HET BREIN

EFT heeft een positief effect op de amygdala (alarmsytseem in je brein) waardoor het de stressreactie  vermindert. Je creëert direct ontspanning.

N

ZELFHULPMIDDEL

Je kan EFT zelf leren en toepassen in je dagelijks leven.

“Your peace is more important than driving yourself crazy trying to understand why something happened the way it did” 

– Mandy Hale – 

N

EFFECTIEF EN SNEL

EFT heeft een blijvend resultaat en is zeer effectief. Je ontworteld definitief de trigger en de emotionele respons

N

Toepasbaar voor o.a.

Fysieke klachten, negatieve herinneringen en emoties, belemmerende overtuigingen, verslavingen, fobiën, trauma, stress, burn-out, laag zelfbeeld. 

N

geen bijwerkingen

EFT kan geen kwaad en heeft geen directe bijwerkingen. Je kan je na een sessie wel vermoeid voelen, door wat er tijdens de sessie gebeurt. Veel water drinken en luisteren naar je lichaam is daarbij belangrijk. 

Tarieven

Persoonlijke zelfoptimalisatie

Voor particulier zijn de prijzen incl. BTW. Zakelijk zijn de prijzen excl. BTW. Voor bedrijven die geïntresseerd zijn, hanteer ik een ander tarief. Vraag hiervoor informatie bij mij op. 

Arthur Minderop

Transformatie  & Adem Coach

Vragen? Neem contact met me op.