EFT-behandeling Haarlem, vlak bij Amsterdam

 

 

 

 

 

 

HEB JE EEN VRAAG?

✓ Leer van de natuur

✓ Gratis kennismaking

✓ Persoonlijke coaching

Wil jij een EFT-behandeling in de natuur nabij Amsterdam en Haarlem? Dan kun je het best bij NATUURLIQ terecht! Door onze ervaring en kennis op het gebied van EFT kunnen wij jou goed helpen! Wil jij meer weten over een EFT-behandeling bij ons in Haarlem, in de natuur in de buurt van Amsterdam? Of wil jij meer informatie over EFT? Lees dan snel verder!

Ontspan en laat los met een EFT-behandeling nabij Amsterdam en Haarlem

Een EFT-behandeling is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te realiseren. Het behoort tot de energetische psychologie en is een effectieve methode om angsten of negatieve emoties snel te verhelpen. Tijdens een EFT-behandeling in Haarlem, in de omgeving vsn Amsterdam, maken we gebruik van Oosterse acupunctuur en Westerse focustechniek. Hierbij wordt er met de vingertoppen geklopt op bepaalde plekken op het lichaam (acupressuurpunten). Op deze plekken liggen de meridianen, die een belangrijk onderdeel zijn van jouw energiehuishouding. Met behulp van een EFT-behandeling leren we ons systeem de spanning die is gekoppeld aan een bepaalde situatie, los te laten.

EFT als zelfhulpmiddel

Iedereen ervaart weleens een negatieve emotie, dit is heel natuurlijk. Maar hierin blijven hangen hoeft niet. Met behulp van een EFT-behandeling bij NATUURLIQ in Haarlem, in de buurt van Amsterdam, zul je ervaren hoe het is om dit los te laten. Je leert ook om EFT zelf effectief toe te passen in jouw dagelijkse leven. Wil jij ook weer terug naar een ontspannen en vrij gevoel?

Kom vrijblijvend op kennismakingsgesprek

Neem contact met ons team op als je interesse hebt in een EFT-behandeling in de omgeving van Haarlem, in regio Amsteerdam. Je bereikt ons door te e-mailen naar hallo@natuurliq.nl of te bellen naar +31 6 53 28 04 90. Ben jij overtuigd en wil je een afspraak inplannen? Dat kan via onze agenda.

Anderen bekeken ook:

Ademtraining Haarlem | Ademhalingscoach Amsterdam | EFT-therapie Amsterdam

Contactformulier

4 + 9 =