KLOP JE VRIJ MET EFT

Heb je op dit moment last van storende gedachten, negatieve emoties of fysiek ongemak, die jou op dit moment beperken?  Bevrijdt jezelf met behulp van EFT Therapie. EFT staat voor emotional freedom techniques. Een eenvoudige en effectieve methode voor het oplossen van klachten die zich uiten in fysieke, mentale en emotionele symptomen.

HOE WERKT HET EFT?

EFT is de afkorting van Emotional Freedom Techniques, een specifieke tak binnen de energiepsychologie. EFT is gebaseerd op een combinatie van principes uit de oude Oosterse geneeswijzen en de moderne Westerse psychologie. Er wordt gewerkt met het samenspel tussen lichaam, emoties, gedachten, het zenuwstelsel en het fijne energienetwerk dat door ons lichaam stroomt; het meridiaansysteem.

Door zachtjes op een aantal acupressuurpunten te kloppen, terwijl de focus gericht is op de oorzaak van de stress of emotionele spanning, wordt er een kalmerend signaal naar de hersenen gestuurd. Dit stimuleert de relaxatierespons van het lichaam waardoor je ontspanning ervaart. Wanneer dit gebeurt, terwijl je contact hebt met je negatieve herinnering of je heftige emotie, kan dit verwerkt worden en zal je steeds meer innerlijke rust ervaren.

WAAR KAN JE EFT VOOR INZETTEN?

EFT bevrijdt je van negatieve overtuigingen die je ongelukkig maken

EFT bevrijdt je van fysieke klachten als gevolg van negatief denken

EFT bevrijdt je van angsten en fobieen

EFT bevrijdt je van traumatische ervaringen uit het verleden

START VANDAAG

Heb je last van storende gedachtes, die maar blijven malen waardoor je slecht in slaap valt? Raak je snel geïriteerd? Voel je je onrustig? Heb je bepaalde angsten? Ervaar je op dit moment stress, omdat je nog zoveel moet van jezelf? Lukt het je maar niet op de volgende stap te zetten? Stel je graag belangrijke beslissingen uit? Heb je moeite met het uiten van je emoties? Blijf je maar last houden van je rug? Saboteer jezelf niet langer en breek je vrij. Boek vandaag nog een afspraak.

vogels in de natuur | natuurhuisje Natuurliq

WAT LEVERT HET JE OP?

EFT en het Brein

EFT-therapie heeft een positief effect op de amygdala (alarmsytseem in je brein), waardoor het de stressreactie vermindert. Je creëert daardoor direct ontspanning.

EFT en de Kern

EFT-therapie helpt om een klacht waar je nu last van hebben te herleiden naar de oorspronkelijke kern. De kern die onbewust aanwezig is. In de loop van je leven heb je rugzak volgepakt met geschenken en lasten. Het ontneemt je een hoop plezier als je rugzak te zwaar beladen is. EFT help bij het onderzoeken welke ballast je overboord kan gooien. 

EFT en Energie

Emotie is E-motion, oftewel energie in beweging. Een negatieve emotie is heel natuurlijk, echter het vasthouden ervan niet. Met EFT-therapie kun je letterlijk ervaren hoe het voelt om dit los te laten.

EFT en Stress

EFT-therapie kan je inzetten voor elke stress of spanning gerelateerde klacht. Fysieke klachten, negatieve herinneringen en emoties, belemmerende overtuigingen, verslavingen, fobiën, trauma, stress, burn-out, laag zelfbeeld, slaapeloosheid, schaamte, schuldgevoelens. 

Ben je klaar om de verantwoordelijkheid over je eigen leven te nemen?

Kijk snel naar mijn EFT introductie aanbieding!

Arthur Minderop

Transformatie  & Adem Coach

Vragen? Neem contact met me op. 

Meld je aan voor EFT-therapie

Heb je interesse in EFT-therapie in de omgeving van Amsterdam en Haarlem? Meld je dan aan voor je eerste sessie. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen en bellen naar +31 6 53 28 04 90 of te e-mailen naar hallo@natuurliq.nl. Als je behoefte hebt aan een gratis kennismakingsgesprek, dan plan je deze eenvoudig in via de online agenda.

Anderen bekeken ook:

Ademcoach | Ademsessie Amsterdam | EFT-behandeling Amsterdam