Sometimes you have to disconnect to reconnect

De plekken die NATUURLIQ aanbied zijn back to basis, oftewel terug naar onze elementen. Daar waar we ons thuis voelen. Daar waar je je oer kan herontdekken en de magie van de natuur kan ervaren. Daar waar je echte stilte ervaart en waar je de verveling omarmt. Daar waar je je niet druk maakt om de tijd en je overgeeft aan het ritme van de dag.

De boog kan niet altijd gespannen blijven, je hebt momenten nodig om te ontspannen. Echt te ontspannen, niks doen zonder je daar schuldig over te voelen. Durf jij dat aan? 

Wat brengt het je

Balans

We leven in een technologisch tijdperk, waarbij de ontwikkeling sneller gaat dan onze evolutionaire ontwikkeling. Daarom is het vinden van balans nu zo belangrijk, door echt tijd te nemen om te ontpluggen van de dagelijkse hectiek. Tijd voor jezelf, met elkaar en je omgeving.

Rust

Jouw eigen plek, alleen of met je dierbaren. Geen afleiding en eindelijk aandacht geven aan die zaken waar je nooit tijd voor hebt. 

Bewustwoording

Ervaar de kracht van de natuur. En wees bewust hoe belangrijk de natuur voor ons is en bovenal voor al het leven op aarde. Die natuur geeft ons veel, dus belangrijk dat wij ook teruggeven.

Service

Wij begrijpen maar al te goed dat je je volledig aandacht wil geven aan jouw break. Laat het geregel dus maar aan ons over en laat je verassen met een heerlijk bio box van NATUURLIQ.

Hout

Lekker houthakken, een fysieke inspanning die ook nog goed is voor je geest. Daarnaast heb je genoeg hout voor het kampvuur voor de goede gesprekken en het houdt je warm. 

Ontdekking

Disconnect to Reconnect. Geef je mobiel ook even rust en ontdek je omgeving. Gebruik je zintuigen en misschien heb je zelf wel zin in enkele meditatie oefeningen.
Onze locaties

Alle locaties van NATUURLIQ kenmerken zich doordat ze op mooie plekken in de Nederlandse natuur liggen. Weg van de hectiek van de stad, maar niet te ver weg. We zijn hard bezig met onze zoektocht naar de perfecte plekken, zodat we voor jou de ideale plek kunnen bieden. Of je nu alleen, met z’n tweeën of met je gezin toe bent aan een break.

Wil je bekijken welke locatie we nu voor je hebben uitgekozen, klik op onderstaande knop.