Arthur Minderop

Transformatie & Adem Coach

Kom tot jezelf met hulp van de natuur! 

Onze huidige manier van leven lijkt ons niet altijd gelukkig te maken. We missen ons natuurlijk gedrag en onze natuurlijke omgeving en daardoor voelen we stress en onrust. We kunnen ons beter gaan voelen en gelukkiger worden als we weer aansluiting vinden bij onze natuurlijke behoeften. Deze behoeften zijn voor ieder mens uniek. Het is mijn missie om jou te verbinden met jouw natuurlijke ik, jouw natuur.

“Spend time with yourself first. You are worth the time”

JOUW COACH

Mijn naam is Arthur Minderop en ik faciliteer mijn coachsessie in de natuur. Ik woon in Haarlem, vlakbij het strand en omringd door de prachtige Kennemer duinen. De natuur heeft ons veel te vertellen en elke keer ben ik weer verwonderd door de schoonheid ervan. Ik word blij van buiten zijn en ben dankbaar dat ik dit werk mag doen. Een sessie kan spontaan gepaard gaan met een frisse duik in de Zee of dip in het Wed. De natuur speelt op die manier een belangrijke rol in al mijn sessie. Wij zijn er onderdeel van, echter zijn we ons er niet meer van bewust. In feite bestaan we allen uit energie en staan we al met elkaar in verbinding.

MIJN REIS

Het is een ontzettend mooi proces om de weg te vinden naar jouw natuur.  Het is een staat van zijn, voorbij het ego. Een staat van zijn wat uiteindelijk leidt tot vrijheid, zelfliefde en wijsheid.  Deze reis is bij mij begonnen met een bepaalde oerknal op kantoor bij mijn oude werkgever. Ik zat achter mijn bureau starend naar het beeldscherm van mijn computer. We hadden net met het management een vergadering gehad en deze was lichtelijk uit de hand gelopen. Ik staarde naar mijn scherm en kon mij absoluut niet meer focussen op wat ik aan het doen was. Ik voelde boosheid en onrecht en op dat moment hoorde ik een innerlijke stem: “wat ben ik hier in hemelsnaam nog aan het doen”. Deze stem heeft mij wakker gemaakt en heeft er toe geleid dat ik mijn pad ben gaan volgen. De ervaringen die ik tijdens mijn reis heb opgedaan, gecombineerd met de opleidingen die ik heb gevolgd met de daarbij horende technieken gebruik ik om jou te coachen in het vinden van jouw ware ik.  

MIJN OPLEIDING

Mijn opleiding tot Transformatief coach heb ik gevolgd bij Robert Bridgeman en ik werk met de Bridgeman Zelfrealisatie Methode©. Deze methode is erop gericht om mensen te helpen zichzelf te optimaliseren en ieders potentieel uit werk en leven te halen.

Bij Yvonne Toeset van EQlibre heb ik de EFT opleiding afgerond, wat ik in mijn dagelijkse coachingspraktijk toepas. 

Bij Stephen Monne van Adem & Stem ben ik opgeleid tot Ademcoach.

Reiki Level 1 afgerond

MIJN achTergrond

In 1976 ben ik geboren in Caracas, Venezuela en heb daar tot mijn achtste gewoond. Daarna zijn mijn ouders weer terug gegaan naar Nederland, waar ik in Baarn ben opgegroeid. Ik volgde de gebaande paden en ben braaf Economie gaan studeren in Amsterdam om vervolgens een carriere te kiezen in de FMCG wereld. Voor mijn 40-ste kwam de oerknal en dat deed me beseffen dat er meer is, dan wat ik deed. Ik koos voor het avontuur op zoek naar antwoorden. Deze tocht brengt me steeds dichter bij mijn kern, mijn natuur. 

 

“Nothing people do is about you. What others do is a consiquence of their own reality. When you don’t choose to be a victim of others’ opinion and actions you set yourself free”

Wil je meer weten, stuur mij een bericht

2 + 11 =

TARIEVEN

Persoonlijke zelfoptimalisatie

Elk traject is persoonlijk en gebaseerd op jouw thema. Op basis van een vrijblijvend intake gesprek en bepalen we welk traject voor jou het best geschikt is.