Ademtraining in Haarlem

 

 

 

 

 

 

HEB JE EEN VRAAG?

✓ Leer van de natuur

✓ Gratis kennismaking

✓ Persoonlijke coaching

Heb je behoefte aan ademtraining in de omgeving Haarlem? NATUURLIQ is jouw specialist! Door onze kennis en expertise op het gebied van ademhaling kunnen we je helpen met verschillende problemen. Een ademtraining bij ons in Haarlem is persoonlijk en gericht op jou als individu.

Maak tijdens de ademtraining in Haarlem kennis met technieken

Maak kennis met een aantal verschillende ademtechnieken die jij in je dagelijkse leven kan toepassen. Heb je momenteel een gebrek aan energie, ervaar je stress, heb je burn-out verschijnselen of ben je op zoek naar een betere nachtrust? Door gebruik te maken van de ademtraining leer je de basis van een bewuste ademhaling. Je leert hoe je het succesvol toepast en wat het met je doet. Na een ademtraining in Haarlem voel jij je weer vrijer.

Ademtraining in Haarlem: word één met jouw natuur!

Het is onze missie om jou te verbinden met jouw natuur, jouw natuurlijke ik. Ieder mens is anders en uniek, zo ook jouw persoonlijke natuur. Daarom verschillen jouw wensen en behoeften ten opzichte van andere mensen. Een ademtraining van NATUURLIQ in de Kennemerduinen in Haarlem is daarom geen one size fits all. Elke training is anders en daarom maken we gebruik van een persoonlijke aanpak.

Een persoonlijk plan

In de ademtraining kijken we naar jouw persoonlijke situatie. Hoe adem jij nu en waar worstel jij mee? Waar komt dit vandaan en hoe gaan wij hieraan werken? Ademhaling en bewustwording zijn hierin belangrijke aspecten. Je zult inzien hoe ademhaling van grote invloed is op jouw leven en bij de dagelijkse keuzes die je hebt. Met de coaching ontvang je tips en adviezen over hoe jij jouw natuurlijke ik weer vindt en behoudt! Jij zal je weer als herboren voelen!

Neem gerust contact met ons op

Heb je interesse over de ademtraining in Haarlem of wil je meer informatie over de diensten van NATUURLIQ? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen en stuur een e-mail naar hallo@natuurliq.nl of bel naar +31 6 53 28 04 90. Een gratis kennismakingsgesprek plan je gemakkelijk in via onze online agenda.

Anderen bekeken ook:

Ademsessie Amsterdam | EFT-behandeling Amsterdam | Ademhalingscursus Amsterdam

Contactformulier

14 + 14 =