Ademsessie in de buurt van Amsterdam en Haarlem

 

 

 

 

 

 

HEB JE EEN VRAAG?

✓ Leer van de natuur

✓ Gratis kennismaking

✓ Persoonlijke coaching

Geïnteresseerd in een ademsessie in de natuur nabij Amsterdam en Haarlem? In een steeds veranderende wereld waarin een goede ouder, perfecte werknemer of een presterende sporter zijn, belangrijk is, vergeten we soms naar onszelf te luisteren. Kom er bij ons achter wat jouw lichaam nodig heeft.

De controle terug met een ademsessie in de natuur romdom Amsterdam of Haarlem

Gek op natuur en op zoek naar een ademsessie in de Kennemerduinen, een omgeving in de buurt van Amsterdam, Zandvoort en Haarlem? Kom weer in verbinding met jezelf! Door middel van een gratis kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw wensen en behoeften. Welke klachten ervaar je en wat wil je hier concreet in veranderen? Samen wandelend door de natuur gaan we werken aan het bewustwordingsproces en passen we oefentechnieken toe. Tijdens dit proces achterhaal je wie je bent, wat je wilt en welke keuzes je wilt maken.

 Je leert door een effectieve manier je gedachten, emoties en je lichaam weer natuurlijk te laten werken. De nadruk bij een ademsessie ligt bij de verbonden ademhaling, zonder pauzes. Ook wel de verbonden ademsessie genoemd. Met behulp van een ademsessie bij ons in Haarlem of Amsterdam, ben je weer in staat te leven vanuit je natuurlijke kracht. Het geeft je innerlijke rust en je krijgt de controle over jouw lichaam terug.

Plan jouw afspraak bij ons in

Ben je geïnteresseerd in een ademsessie van NATUURLIQ in de natuur in de buurt van Amsterdam, Haarlem en Zandvoort? Plan dan een kennismakingsgesprek bij ons in. Voor meer informatie over ons of over de sessies neem je gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 53 28 04 90 of te e-mailen naar hallo@natuurliq.nl.

Anderen bekeken ook:

Ademhalingscursus Amsterdam | Ademcoach | Ademhalingscoach Amsterdam

Contactformulier

8 + 10 =