ADEMREIS

Een 6 weken durende reis die een transformatie in je leven teweegbrengt!

Start 8 november 2023

De ADEMREIS?

Op zes woensdagavonden, van 19:00 tot 21:00, ademen we samen in een groep van zes. Deze reis begint op woensdag 8 november en eindigt op 13 december. Tijdens dit traject staat je ademhaling centraal, en zul je ontdekken hoe krachtig ademwerk kan zijn.

Je ademhaling onthult veel over hoe je in het leven staat, iets waar we meestal niet bewust van zijn. Door je bewust te worden van je ademhaling, word je je bewust van je levenspatronen. Deze patronen zijn ontwikkeld om te overleven, maar kunnen nu onbewust voor problemen zorgen. Door opnieuw te leren hoe je je adem kunt inzetten om altijd trouw te blijven aan jezelf, zal je adem van nature je gids worden.

WAAR KAN JE ADEMWERK VOOR INZETTEN?

Het zorgt onmiddellijk voor een verschuiving van denken naar voelen

Het biedt verlichting van stress, angst, verdriet, overmatig nadenken en woede.

Het stimuleert je energieniveau en versterkt je immuunsysteem

Het helpt bij het loslaten van opgesloten angsten en trauma in je lichaam.

Het vegroot je bewustzijn, aanwezigheid, geluk en vreugde in het leven

Het verbetert je slaap

START VANDAAG

Heb je last van hardnekkige gedachten die je uit je slaap houden? Merk je dat je snel geïrriteerd raakt of een gevoel van onrust ervaart? Zijn er specifieke angsten waar je mee worstelt? Voel je je overweldigd door de stress van alles wat je nog moet doen? Vind je het lastig om de volgende stap te zetten? Stel je belangrijke beslissingen uit? Is het moeilijk voor je om je emoties te uiten? Blijf je hinder ondervinden van rugklachten? Laat zelfsabotage niet langer toe en bevrijd jezelf.

vogels in de natuur | natuurhuisje Natuurliq

Wat is ademcoaching?

Doorbreek je patronen, je belemmerde overtuigingen en vastzittende emoties…

De verbonden ademhaling

Een krachtige en zelfhelende vorm van ademhalen…

Voor wie is ademcoaching?

Is zowel goed voor curatieve behandeling als preventief…

Wat levert het je op?

Rust en ruimte, ontspanning en contact met jezelf..

WAT IS ADEMCOACHING?

Ademcoaching richt zich op het begeleiden met de ademhaling als focus. Onze ademhaling onthult veel over onze levenshouding, iets wat we meestal niet bewust opmerken. Door bewust te worden van je ademhaling, krijg je inzicht in je levenspatronen. Deze patronen zijn ontstaan om te overleven, maar kunnen nu onbewust voor problemen zorgen. Door opnieuw te leren hoe je je adem kunt inzetten om trouw te blijven aan jezelf in elke situatie, wordt je adem vanzelf je gids. Als ademcoach begeleid ik je naar een leven van vrijheid en innerlijke rust.

DE VERBONDEN ADEMHALING?

Verbonden ademhaling is een ademhalingstechniek die toegepast wordt tijdens ademhalingssessies met een ademcoach. Deze techniek heeft zelfhelende eigenschappen, waarbij het helpt bij het opruimen van diverse obstakels door middel van ademhaling. Na een sessie verbonden ademhalen zul je waarschijnlijk een verhoogd gevoel van rust en innerlijke ruimte ervaren.

VOOR WIE IS ADEMCOACHING?

Ademcoaching maakt deel uit van transformatiecoaching, waarbij het kernpunt is dat je van binnenuit naar jezelf leert kijken. Door je ademhaling te gebruiken, ga je voorbij aan je denken en maak je verbinding met je hart en buik. Ademcoaching kan zowel curatief als preventief worden ingezet. De verbonden ademhaling helpt bij het opheffen van blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Als je wilt werken aan het vergroten van zelfvertrouwen, het vinden van je passie en werken aan persoonlijke groei, dan is ademcoaching iets voor jou.

ERVAAR ZELF WAT HET MET JE DOET

ADEM IS LEVEN

DE VOORDELEN VAN

VERBONDEN ADEMEN

Zorgt voor Fysiek herstel

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de dagelijkse gifstoffen die je opneemt, via je ademhaling uit je lichaam kunnen worden verwijderd. Wanneer je je beperkende ademhalingspatronen doorbreekt, leer je efficiënter en moeitelozer adem te halen. Dit resulteert in een toename van energie en versterkt het natuurlijke herstelvermogen van je lichaam.

Toepasbaar op veel voorkomende klachten

Pijnbeheersing, hoofdpijn, verslavingen, stress, paniekaanvallen, slaapapneu, fobieën, astma, ademhalingsproblemen, depressie, chronische vermoeidheid, en trauma (zowel klein als groot).

Stress Release

De stress verdwijnt of neemt af, wat resulteert in een meer ontspannen houding. Onderdrukte emoties zoals boosheid, angst, bezorgdheid, nervositeit, schuldgevoel en depressie worden duurzaam verminderd.

Bevordert je creativiteit

Met de verbonden ademhaling ben je volledig verankerd in je lichaam. Deze krachtige verbinding breidt je bewustzijn uit, waardoor je een sterker contact hebt met je intuïtie en zelfexpressie.

Ervaringen

Ik heb een ademsessie bij Arthur gedaan. Hij legt goed uit hoe je moet ademen en wat er kan gebeuren. Hierdoor kon ik er volledig in gaan. Arthur weet een fijne veilige bedding en sfeer te creëren die uitnodigen volledig jezelf te zijn. Hierdoor kon ik laten zijn wat er was en toelaten wat bovenkwam. Arthur is niet bang voor stiltes en geeft je alle ruimte binnen die veilige bedding. Een hele fijne ervaring!

Ineke

Arthur immediately created a welcoming and safe environment to try transformational breathing- which for me really was transformational! I felt as though Arthur really has a special gift to conduct these breathing sessions and was an example of someone living his purpose.

Isabel

Bij Arthur voelde ik mij direct op mijn gemak en hij heeft mij erg goed begeleid bij de ademsessie. Zijn begeleiding is heel duidelijk en gaf mij meteen het vertrouwen om mezelf eraan over te geven. Arthur zei precies op het juiste moment de juiste woorden zodat de energie in mijn lichaam weer ging stromen. De blokkades werden doorbroken en dat bracht direct ontspanning en rust. Een hele bijzondere ervaring!

Daisy

De begeleiding van Arthur (die zelf het gejaagde corporate leven ontsnapt is) is zeer kundig en professioneel. Hij legt goed uit wat je kan verwachten en hoe de sessie zal verlopen, je merkt dat hij zijn roeping heeft gevonden en goed weet hoe je te begeleiden. Al met al een prettige ervaring die ik een ieder kan aanraden om wat stappen buiten je comfort zone te zetten om nieuwe deuren open te laten gaan voor jezelf.

Derck

ademcoach

Praktische informatie

Locatie: 201Fysiosport op de Zijlweg 9-11 in Haarlem

Data: 8 november, 15 november, 22 november, 29 november, 6 december, 13 december

Tijd: 19:00 – 21:00

Kosten: 150 euro voor de gehele reis

Aantal deelnemers: 6 personen