Ademhalingscursus in Amsterdam

✓ Leer van de natuur

✓ Gratis kennismaking

✓ Persoonlijke coaching

Een online ademhalingscursus in Amsterdam of Haarlem volgen? NATUURLIQ helpt jou! Sta jij weleens stil bij jouw ademhaling? Is jouw ademhaling de hele dag hetzelfde? Hoe adem je tijdens inspanning, ontspanning of stress? Je ademhaling gaat onbewust altijd door en vaak onderschatten wij de kracht van een effectieve ademhaling. Zie het als een investering in jezelf, het bewust focussen op je ademhaling biedt namelijk vele voordelen. Zo vermindert of voorkomt het stress, helpt het om gedachten op een rijtje te zetten en jouw bloeddruk en hartslag te reguleren.

Nadat je in je woning in Amsterdam een ademhalingscursus bij NATUURLIQ hebt gevolgd, ben je weer in staat te leven vanuit je natuurlijke kracht. Het geeft je innerlijke rust en je krijgt de controle over jouw lichaam terug.

Heb je een vraag?

Voor wie is de ademhalingscursus bedoeld?

Woon of werk je in Amsterdam en ben je op zoek naar een ademhalingscursus? Heb jij last van negatieve gedachten, moeite met concentreren, weinig energie, slaap je slecht, stress, of heb je een gejaagd gevoel? Dit zijn een aantal signalen waarmee je lichaam jou iets probeert te vertellen. Met behulp van onze online ademhalingscursus helpen wij jou.

Ervaar wat onze  online ademhalingscursus met je in Amsterdam doet

Met een transformatieve coach van de coachingspraktijk leer je door een effectieve manier je gedachten, emoties en je lichaam weer natuurlijk te laten werken. Tijdens de online cursus in ligt de focus op verbonden ademhaling, zonder pauzes. Zo leef en werk je in Amsterdam na deze ademhalingscursus een stuk bewuster.

Door bewust te leren ademhalen, zorg je ervoor dat je gaat leven vanuit je natuurlijke kracht. Je krijgt meer energie en het helpt je sneller herstellen, het vermindert stress of laat deze verdwijnen en je wordt scherper en alerter. Door samen de natuur in te duiken, vind je je natuurlijke zelf en leer je jezelf beter kennen.

Contactformulier

5 + 1 =

Adem je vrij en maak een afspraak!

Wil jij meer weten over onze online ademhalingscursus en deze bij jou thuis Amsterdam, Zandvoort of Haarlem volgen? Schroom dan niet om contact op te nemen en te bellen naar +31 6 53 28 04 90 of te e-mailen naar hallo@natuurliq.nl. Heb je interesse in een gratis kennismakingsgesprek? Plan deze dan gemakkelijk zelf in via de online agenda.

Anderen bekeken ook:

EFT-therapie Amsterdam | Ademhalingscoach Amsterdam | EFT-behandeling Amsterdam