coaching

adem

 

Ademen is leven. Je ademhaling staat in verbinding met het fysieke, mentale, emotionele en intuïtieve deel van je lichaam en kan je daarom veel vertellen.

adem je vrij

kom in je kracht

De nadruk bij een ademsessie licht bij de verbonden ademhaling, zonder pauzes. Een natuurlijke manier van ademen, net zoals een baby dat doet. In de loop van ons leven zijn we anders gaan ademen, oppervlakkig, hoog in de borst, veel in en weinig uit. We zijn beperkter gaan ademen en daardoor ook beperkter gaan leven. Door bewust te worden hoe je ademt zorg je ervoor dat je gaat leven vanuit je natuurlijke kracht. Je gaat je vitaler voelen, je krijgt meer energie, je bent gelukkiger en blijer en je leert jezelf beter kennen. Kortom: je gaat weer volledig leven vanuit jezelf met al jouw natuurlijke kwaliteiten.

 

Wat Levert Het Je Op?

N

fysiek herstel

Onderzoek toont aan dat 70% van de gifstoffen die je elke dag opneemt door je ademhaling uit je lichaan kan worden verwijderd. Door je beperkende ademghalingspatroon te doorbreken leer je effectiever en gemakkelijker te ademen. Hierdoor krijg je meer energie en versterk je het herstellend vermogen van je lichaam. 

N

doorbreken van blokkades

Stress verdwijnt of wordt verlicht, waardoor we een meer ontspannen houding krijgen en onderdrukte emoties zoals boosheid, angst, bezorgdheid, nervositeit, schuldgevoel en depressie permanent worden verwijderd. 

N

verbinding met je intuitie

Door de verbonden ademhaling ben je volledig aanwezig in je lijf. Deze sterke verbinding zorgt ervoor dat je je bewustzijn verruimd, waardoor je beter in contact bent met je intuitie en zelfexpressie. 

N

toepasbaar voor o.a.

Pijncontrole, Hoofpijn, Verslavingen, Stress, Paniekaanvallen, Apneu, Fobieen, Astma, Ademhalingsmoelijkheden, Depressie, Chronische vermoeidheid, Trauma (klein en groot). 

“Voor de aanwending van ons vermogen om pijn en ongemak te intergreren hebben we een speciaal ingredient nodig; voelen zonder voorwaarde” 

– Michael Brown – 

Ervaringen

Ik heb een ademsessie bij Arthur gedaan. Hij legt goed uit hoe je moet ademen en wat er kan gebeuren. Hierdoor kon ik er volledig in gaan. Arthur weet een fijne veilige bedding en sfeer te creëren die uitnodigen volledig jezelf te zijn. Hierdoor kon ik laten zijn wat er was en toelaten wat bovenkwam. Arthur is niet bang voor stiltes en geeft je alle ruimte binnen die veilige bedding. Een hele fijne ervaring!

Ineke

Arthur immediately created a welcoming and safe environment to try transformational breathing- which for me really was transformational! I felt as though Arthur really has a special gift to conduct these breathing sessions and was an example of someone living his purpose.

Isabel

Bij Arthur voelde ik mij direct op mijn gemak en hij heeft mij erg goed begeleid bij de ademsessie. Zijn begeleiding is heel duidelijk en gaf mij meteen het vertrouwen om mezelf eraan over te geven. Arthur zei precies op het juiste moment de juiste woorden zodat de energie in mijn lichaam weer ging stromen. De blokkades werden doorbroken en dat bracht direct ontspanning en rust. Een hele bijzondere ervaring!

Daisy

De begeleiding van Arthur (die zelf het gejaagde corporate leven ontsnapt is) is zeer kundig en professioneel. Hij legt goed uit wat je kan verwachten en hoe de sessie zal verlopen, je merkt dat hij zijn roeping heeft gevonden en goed weet hoe je te begeleiden. Al met al een prettige ervaring die ik een ieder kan aanraden om wat stappen buiten je comfort zone te zetten om nieuwe deuren open te laten gaan voor jezelf.

Derck

Tarieven

Persoonlijke zelfoptimalisatie

Voor particulier zijn de prijzen incl. BTW. Zakelijk zijn de prijzen excl. BTW. Voor bedrijven die geintresseerd zijn, hanteer ik een ander tarief. Vraag hiervoor informatie bij mij op. 

Arthur Minderop

Transformatie  & Adem Coach

Vragen? Neem contact met me op.