ADEMCOACH

Ervaar de kracht van je ademhaling, het is de snelste manier voor bewustzijns ontwikkeling.

Op zoek naar een ademhalingscoach in Amsterdam en Haarlem? Dan ben je bij NATUURLIQ aan het goede adres.  Tijdens een ademsessie in de prachtige natuur rondom Amsterdam en Haarlem, ligt de nadruk op verbonden ademhaling. Lees hieronder verder over ademhalingscoachen.

WAT IS ADEMHALINGSCOACHING?

Een ademhalingscoach helpt jou weer in contact te komen met je ware ik, waarbij je ademhaling centraal staat. Onze manier van ademhalen zegt namelijk veel over hoe we in het leven staan. Gedurende ons leven zijn we anders gaan ademen, oppervlakkig, hoog in de borst, veel in en weinig uit. We zijn beperkter gaan ademen en daardoor ook beperkter gaan leven. Door bewust te zijn van hoe je ademt, zorg je ervoor dat je gaat leven vanuit je natuurlijke kracht. Je zal je vitaler voelen, krijgt meer energie, bent gelukkiger en blijer en je leert jezelf beter kennen. Door aan de slag te gaan met een ademhalingscoach leer je hoe je je adem kan gebruiken om ten alle tijden jezelf te kunnen zijn. Als ademhalingscoach begeleid ik jou richting een zorgeloos en vrij leven.

DE VERBONDEN ADEMHALING?

De verbonden ademhaling is een ademhalingstechniek, die gebruikt wordt tijdens een ademcoaching sessie. Het is een techniek die zelfhelend werkt, dit betekent dat je door midel van deze ademhalings techniek obstakels op zowel fysiek, emotioneel en mentaal niveau opruimt. Je zal merken dat je na een verbonden ademhalingssessie meer rust en ruimte ervaart.

PROBEER EN ERVAAR ZELF WAT HET MET JE DOET

ADEM IS LEVEN

Wat levert ademhalinscoaching je op?

N

fysiek herstel

Onderzoek toont aan dat 70% van de gifstoffen die je elke dag opneemt door je ademhaling, uit je lichaam te verwijderen zijn. Door je beperkende ademhalingspatroon te doorbreken, leer je effectiever en gemakkelijker te ademen. Hierdoor krijg je meer energie en versterk je het herstellend vermogen van je lichaam.

N

Doorbreken van blokkades

Door bewust te leren ademen, verlicht je stressverschijnselen, of laat je deze zelfs volledig verdwijnen. Je houding zal verbeteren en je raakt meer ontspannen. Onderdrukte emoties, zoals boosheid, angst, bezorgdheid, nervositeit, schuldgevoel en depressie verwijder je permanent.

N

Verbinding met je intuïtie

Door de verbonden ademhaling voel je jezelf volledig aanwezig in jouw eigen lichaam. Deze sterke verbinding zorgt ervoor dat je jouw bewustzijn verruimt. Hierdoor ben je beter in contact met jouw intuïtie en zelfexpressie.

N

Helpt bij pijnbestrijding en angsten

Bewust ademhalen helpt bij pijncontrole, hoofdpijn, verslavingen, stress, paniekaanvallen, apneu, fobieën, astma, ademhalingsmoeilijkheden, depressie, chronische vermoeidheid en trauma’s (klein en groot).

“Voor de aanwending van ons vermogen om pijn en ongemak te intergreren hebben we een speciaal ingredient nodig; voelen zonder voorwaarde” 

– Michael Brown – 

Ervaringen

Ik heb een ademsessie bij Arthur gedaan. Hij legt goed uit hoe je moet ademen en wat er kan gebeuren. Hierdoor kon ik er volledig in gaan. Arthur weet een fijne veilige bedding en sfeer te creëren die uitnodigen volledig jezelf te zijn. Hierdoor kon ik laten zijn wat er was en toelaten wat bovenkwam. Arthur is niet bang voor stiltes en geeft je alle ruimte binnen die veilige bedding. Een hele fijne ervaring!

Ineke

Arthur immediately created a welcoming and safe environment to try transformational breathing- which for me really was transformational! I felt as though Arthur really has a special gift to conduct these breathing sessions and was an example of someone living his purpose.

Isabel

Bij Arthur voelde ik mij direct op mijn gemak en hij heeft mij erg goed begeleid bij de ademsessie. Zijn begeleiding is heel duidelijk en gaf mij meteen het vertrouwen om mezelf eraan over te geven. Arthur zei precies op het juiste moment de juiste woorden zodat de energie in mijn lichaam weer ging stromen. De blokkades werden doorbroken en dat bracht direct ontspanning en rust. Een hele bijzondere ervaring!

Daisy

De begeleiding van Arthur (die zelf het gejaagde corporate leven ontsnapt is) is zeer kundig en professioneel. Hij legt goed uit wat je kan verwachten en hoe de sessie zal verlopen, je merkt dat hij zijn roeping heeft gevonden en goed weet hoe je te begeleiden. Al met al een prettige ervaring die ik een ieder kan aanraden om wat stappen buiten je comfort zone te zetten om nieuwe deuren open te laten gaan voor jezelf.

Derck

Tarieven

Persoonlijke zelfoptimalisatie

Voor particulier zijn de prijzen incl. BTW. Zakelijk zijn de prijzen excl. BTW. Voor bedrijven die geintresseerd zijn, hanteer ik een ander tarief. Vraag hiervoor informatie bij mij op. 

Wij helpen jou bewuster te ademen

Op zoek naar een ademhalingscoach in de buurt van Amsterdam en Haarlem of ontvang je graag meer informatie over de trajecten en sessies? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar +31 6 53 28 04 90 of te e-mailen naar arthur@natuurliq.nl. Het is ook mogelijk om al direct een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Deze plan je eenvoudig zelf in mijn agenda in.

Anderen bekeken ook:

Ademsessie Amsterdam | EFT-behandeling Amsterdam | Ademtraining Haarlem

Arthur Minderop

Transformatie  & Adem Coach