ADEMCOACH

Ervaar de kracht van je ademhaling, het is de snelste manier voor bewustzijns ontwikkeling.

Wat is ademcoaching?

Doorbreek je patronen, je belemmerde overtuigingen en vastzittende emoties…

De verbonden ademhaling

Een krachtige en zelfhelende vorm van ademhalen…

Voor wie is ademcoaching?

Is zowel goed voor curatieve behandeling als preventief…

Wat levert het je op?

Rust en ruimte, ontspanning en contact met jezelf..

WAT IS ADEMCOACHING?

Ademcoaching is een vorm van coachen waarbij je ademhaling centraal staat. Onze manier van ademhalen zegt namelijk veel over hoe we in het leven staan. We zijn er alleen niet van bewust. Door bewust te worden van je ademhaling wordt je bewust van je levenspatronen. Patronen die je hebt ontwikkeld om te kunnen overleven, maar waar je nu onbewust last van hebt. Door opnieuw te leren hoe je adem kan gebruiken om ten alle tijden jezelf te kunnen zijn, wordt jouw adem vanzelf jouw coach. Als ademcoach begeleid ik jou richting een zorgeloos en vrij leven.

DE VERBONDEN ADEMHALING?

De verbonden ademhaling is een ademhalingstechniek, die gebruikt wordt tijdens een ademcoachings sessie. Het is een techniek die zelfhelend werkt, dit betekent dat je door midel van deze ademhaling allerlei obstakels opruimt. Je zal merken dat je na een verbonden ademhalingssessie meer rust en ruimte ervaart.

VOOR WIE IS ADEMCOACHING?

Ademcoaching valt onder transformatie coachen en de essentie van transformatie coachen is, dat je van binnen uit leert kijken naar jezelf. Door het gebruik van je adem ga je voorbij je brein en kom je in contact met je hart en buik. Ademcoaching is inzetbaar als curatieve behandeling en ook voor preventieve behandeling. De verbonden ademhaling ruimt zowel op fysiek, emotioneel en mentaal niveau blokkades op. Wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, het vinden van je passie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan is ademcoaching iets voor jou. 

PROBEER EN ERVAAR ZELF WAT HET MET JE DOET

ADEM IS LEVEN

DE VOORDELEN VAN

VERBONDEN ADEMEN

Zorgt voor Fysiek herstel

Onderzoek toont aan dat 70% van de gifstoffen die je elke dag opneemt door je ademhaling uit je lichaan kan worden verwijderd. Door je beperkende ademghalingspatroon te doorbreken leer je effectiever en gemakkelijker te ademen. Hierdoor krijg je meer energie en versterk je het herstellend vermogen van je lichaam.

Toepasbaar op veel voorkomende klachten

Pijncontrole, Hoofpijn, Verslavingen, Stress, Paniekaanvallen, Apneu, Fobieen, Astma, Ademhalingsmoelijkheden, Depressie, Chronische vermoeidheid, Trauma (klein en groot). 

Stress Release

Stress verdwijnt of wordt verlicht, waardoor we een meer ontspannen houding krijgen en onderdrukte emoties zoals boosheid, angst, bezorgdheid, nervositeit, schuldgevoel en depressie permanent worden verwijderd. 

Bevordert je creativiteit

Door de verbonden ademhaling ben je volledig aanwezig in je lijf. Deze sterke verbinding zorgt ervoor dat je je bewustzijn verruimd, waardoor je beter in contact bent met je intuitie en zelfexpressie.

Ervaringen

Ik heb een ademsessie bij Arthur gedaan. Hij legt goed uit hoe je moet ademen en wat er kan gebeuren. Hierdoor kon ik er volledig in gaan. Arthur weet een fijne veilige bedding en sfeer te creëren die uitnodigen volledig jezelf te zijn. Hierdoor kon ik laten zijn wat er was en toelaten wat bovenkwam. Arthur is niet bang voor stiltes en geeft je alle ruimte binnen die veilige bedding. Een hele fijne ervaring!

Ineke

Arthur immediately created a welcoming and safe environment to try transformational breathing- which for me really was transformational! I felt as though Arthur really has a special gift to conduct these breathing sessions and was an example of someone living his purpose.

Isabel

Bij Arthur voelde ik mij direct op mijn gemak en hij heeft mij erg goed begeleid bij de ademsessie. Zijn begeleiding is heel duidelijk en gaf mij meteen het vertrouwen om mezelf eraan over te geven. Arthur zei precies op het juiste moment de juiste woorden zodat de energie in mijn lichaam weer ging stromen. De blokkades werden doorbroken en dat bracht direct ontspanning en rust. Een hele bijzondere ervaring!

Daisy

De begeleiding van Arthur (die zelf het gejaagde corporate leven ontsnapt is) is zeer kundig en professioneel. Hij legt goed uit wat je kan verwachten en hoe de sessie zal verlopen, je merkt dat hij zijn roeping heeft gevonden en goed weet hoe je te begeleiden. Al met al een prettige ervaring die ik een ieder kan aanraden om wat stappen buiten je comfort zone te zetten om nieuwe deuren open te laten gaan voor jezelf.

Derck

WORDT BEWUST

GROEI DOOR TE ADEMEN

PLAN JE AFSPRAAK

Een individuele ademsessie duurt 90 minuten en vindt meestal buiten in de natuur plaats in de Kennemerduinen. Mocht het op de dag heel koud en guur weer zijn, dan verplaatsen we de sessie naar binnen in de praktijkruimte in Zandvoort. Hieronder kan je direct een datum en tijdstip plannen die voor jou het meest geschikt is. 

ademcoach

Wij helpen jou!

Wil jij meer weten over ademcoachen in Amsterdam, Haarlem en omstreken? Heb jij een vraag of worstel je ergens mee? Neem vrijblijvend contact met me op of plan in mijn agenda een gratis kennismakingsgesprek in.

Anderen bekeken ook:

De verbonden ademhaling | EFT | Nature break| Veelgestelde vragen over Ademcoaching