ADEMCOACH

Ervaar de kracht van de ademhaling en wordt je eigen ademcoach. De adem is de snelste manier voor bewustzijns ontwikkeling.

De verbonden ademhaling

Doorbreek je patronen, je belemmerde overtuigingen en vastzittende emoties…

Online Cursus

Jij kan zelf bepalen wanneer je de cursus doet. Je hebt hem altijd bij je.

Doe mee met de groep sessie

Om de 2 weken is er op zondag een live Ademcirkel…….

Leer verschillende ademtechnieken

Voor betere slaap, voor meer energie,……….

PROBEER EN ERVAAR ZELF WAT HET MET JE DOET

ADEM IS LEVEN

VOORDELEN

Waarom Ademen zo goed voor je is

Zorgt voor Fysiek herstel

Onderzoek toont aan dat 70% van de gifstoffen die je elke dag opneemt door je ademhaling uit je lichaan kan worden verwijderd. Door je beperkende ademghalingspatroon te doorbreken leer je effectiever en gemakkelijker te ademen. Hierdoor krijg je meer energie en versterk je het herstellend vermogen van je lichaam.

Toepasbaar op veel voorkomende klachten

Pijncontrole, Hoofpijn, Verslavingen, Stress, Paniekaanvallen, Apneu, Fobieen, Astma, Ademhalingsmoelijkheden, Depressie, Chronische vermoeidheid, Trauma (klein en groot). 

Stress Release

Stress verdwijnt of wordt verlicht, waardoor we een meer ontspannen houding krijgen en onderdrukte emoties zoals boosheid, angst, bezorgdheid, nervositeit, schuldgevoel en depressie permanent worden verwijderd. 

Goed voor je creativitiet

Door de verbonden ademhaling ben je volledig aanwezig in je lijf. Deze sterke verbinding zorgt ervoor dat je je bewustzijn verruimd, waardoor je beter in contact bent met je intuitie en zelfexpressie.

Ervaringen

Ik heb een ademsessie bij Arthur gedaan. Hij legt goed uit hoe je moet ademen en wat er kan gebeuren. Hierdoor kon ik er volledig in gaan. Arthur weet een fijne veilige bedding en sfeer te creëren die uitnodigen volledig jezelf te zijn. Hierdoor kon ik laten zijn wat er was en toelaten wat bovenkwam. Arthur is niet bang voor stiltes en geeft je alle ruimte binnen die veilige bedding. Een hele fijne ervaring!

Ineke

Arthur immediately created a welcoming and safe environment to try transformational breathing- which for me really was transformational! I felt as though Arthur really has a special gift to conduct these breathing sessions and was an example of someone living his purpose.

Isabel

Bij Arthur voelde ik mij direct op mijn gemak en hij heeft mij erg goed begeleid bij de ademsessie. Zijn begeleiding is heel duidelijk en gaf mij meteen het vertrouwen om mezelf eraan over te geven. Arthur zei precies op het juiste moment de juiste woorden zodat de energie in mijn lichaam weer ging stromen. De blokkades werden doorbroken en dat bracht direct ontspanning en rust. Een hele bijzondere ervaring!

Daisy

De begeleiding van Arthur (die zelf het gejaagde corporate leven ontsnapt is) is zeer kundig en professioneel. Hij legt goed uit wat je kan verwachten en hoe de sessie zal verlopen, je merkt dat hij zijn roeping heeft gevonden en goed weet hoe je te begeleiden. Al met al een prettige ervaring die ik een ieder kan aanraden om wat stappen buiten je comfort zone te zetten om nieuwe deuren open te laten gaan voor jezelf.

Derck

WORDT BEWUST

GROEI DOOR TE ADEMEN

Deze unieke cursus bieden we tijdelijk geheel kosteloos aan omdat we iedereen weer NATUURLIQ willen laten ademen

Arthur Minderop

Transformatie  & Adem Coach

Vragen? Neem contact met me op.